Online Ön Muhasebenin Ön Muhasebeden Farkı Nedir?

2024-03-13T11:17:19

Ön Muhasebe Nedir?

Ön muhasebe, bir işletmenin stok takibi, cari takibi, maaş ve avans takibi, çek senet takibi, nakit takibi, faturalar ve banka hesabı gibi finansal yönetimin unsurlarının takip edildiği işleme denir.

Ön Muhasebenin Online Ön Muhasebeden Farkı Nedir?

Online ön muhasebe, ön muhasebenin tutulma yöntemlerinden biridir. Yani tüm ön muhasebe unsurlarının online ortamda kayıt altına alınması ve takip edilmesine online ön muhasebe denir. Online ön muhasebe klasik ön muhasebe tutma yöntemlerine göre kolay, pratik ve hızlı olması nedeniyle tercih edilir. Online ön muhasebenin geleneksel ön muhasebeye karşı üstün yönlerinden bahsetmek için karşılaştırmak daha doğru olacaktır.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

  • Online ön muhasebede internet erişimi olan her yerden kısa sürede ulaşılabilirken, ön muhasebeye sadece iş yerinde ulaşılabilir.
  • Ön muhasebede verileri girmek oldukça uzun zaman ve iş gücü gerektirirken, online ön muhasebenin kolay arayüzü sayesinde işlemleri girmek oldukça kolay ve pratiktir.
  • Ön muhasebe kayıtları eğer bilgisayarda tutuluyorsa çökme veya defterde tutuluyorsa kaybolma gibi riskler taşıyorken online ön muhasebe böyle bir risk bulundurmaz. Her işlem sonrası otomatik olarak güncellendiğinden veri kaybına da uğramazsınız.
  • Online ön muhasebede otomatik tanımlanan tahsilat ve ödemeler ile günleri atlamaz işlerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz. Fakat ön muhasebede böyle bir hatırlatma sistemi yoktur.
  • Online ön muhasebe programlarında fatura kesmek oldukça kolaydır.
  • Ayrıca günlük, aylık, yıllık raporlamalar ile işletmenizin yönetmek daha kolaydır. Geleneksel yöntemlerde raporlama gibi bir özellik yoktur. Dolayısıyla işletmenizin durumuna genel bir bakışla bakmak oldukça zordur.
  • Tablet ve akıllı cihazlarınızdan mobil uygulama aracılığıyla her an işletmenizin durumunu kontrol ediyor olmanız oldukça avantajlıdır.

Sizler de ön muhasebe tutma yöntemi olan online ön muhasebe programlarını tercih edebilirsiniz. Logo Yazılım tecrübesi ve kalitesi ile oluşturulan online ön muhasebe programı Logo İşbaşı ile internet erişimi olan her yerden kolayca ön muhasebenizi kayıt altına alıp kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz.

Online Ön Muhasebe Programı Logo İşbaşı’nın Özellikleri Nelerdir?

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

Borç Alacak Takip Programları Nelerdir?
Cari Hesap Ekstresi Nedir?
Ön Muhasebe Programı Nedir?
14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez