Sipariş Takip Programı Nedir?

2022-12-01T15:34:14

Günümüzde ticari faaliyetler için çeşitli yazılımların kullanılması oldukça yaygın bir durumdur. Bilgisayar tabanlı, yapay zeka destekli gelişmiş yazılımlar her ölçekten satıcı için işlere yeni bir boyut kazandırarak olumlu etki yaratabilir. Bu araçlardan birisi olan sipariş takip yazılımı adından da anlaşılabileceği üzere oluşturulan siparişlerin kayıt altına alınıp takip edilebilmesini mümkün kılar. Sipariş takip programı araçları sadece satıcının müşterilerinden gelen siparişleri değil, aynı zamanda satıcının tedarikçilerine verdiği siparişleri de sisteme işler. Sipariş takip programları ile birçok işlem kısa süre içerisinde tek ekrandan yapılabilir. Her ölçekten işletme ve satıcı sipariş takip programı kullanır ve bu yazılım araçları birçok avantaja sahiptir.

Ücretsiz Sipariş Takip Programı

Sipariş takip programlarına olan talep her geçen gün artış gösterir. Satıcılar hangi sipariş takip programını seçmeleri gerektiği konusunda kararsızlığa düşebilir. Verimli bir sipariş takip programı seçmeden önce göz önüne alınması gereken en önemli noktalardan birisi fiyat performanstır. Bu yazılım araçlarına olan ilginin artması ile birlikte sipariş takip programı ücretsiz seçenekleri de kullanıma sunulur. Ek bir gider kalemi oluşturmadan siparişlerinizi takip edebileceğiniz bir araç edinmek için ücretsiz seçenekleri tercih edebilirsiniz. Sipariş takip programını ücretsiz bir şekilde edindikten sonra kısa süre içerisinde kurulumunu yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ücretsiz Excel Sipariş Takip Programı

Excel birçok farklı alanda yoğun olarak kullanılan bir tablolama yazılımıdır. Her ölçekten satıcılar siparişlerini takip etmek, ön muhasebelerini tutmak, bilanço kaydı almak için Excel aracını kullanır. Günümüzde Excel ile entegre bir şekilde çalışan yazılımların sayısı oldukça fazladır. Ekstra bir masraf oluşturmadan siparişlerinizi kontrol etmek ve kayıt altına almak için Excel aracını tercih edebilirsiniz. Gerekli şablonu edindikten sonra Excel üzerinden kolay bir şekilde sipariş, stok takibi, ödeme gibi parametrelerin takibini yapabilirsiniz. Excel sipariş takip programı nedir konusu işletme sahiplerinin sıklıkla merak ettiği başlıklar arasında yer alır. Excel sipariş takip programı en basit anlatımı ile Excel üzerinde çalışan sipariş takip programıdır.

Gelir-gider, sipariş takibi, stok takibi, cari hesap takibi gibi ön muhasebe işlemlerinizi takip edebileceğiniz web tabanlı ön muhasebe programı Logo İşbaşı ile işletmenizi cebinizde taşır, internet erişimi olan her yerden bütün işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Online Sipariş Takip Programı

Yaygın olarak kullanılan sipariş takip yazılımları kendi içerisinde de farklı çeşitlere ayrılır. Bu çeşitlerden birisi olan online sipariş takip programı internet tabanlı işlev gösteren bir yazılım türü olarak öne çıkar. Online sipariş takip programları standart sipariş takip yazılımlarına nazaran daha avantajlıdır. Online sipariş takip programları internet bazlı çalıştığından oluşturulan verilere internet üzerinden, bulut teknolojisi ile kolay bir şekilde ulaşılabilir. Satıcılar herhangi bir yerden, internet bağlantısı kurabilen herhangi bir cihazdan satış programına erişebilir, işlem yapabilir ve bilgi edinebilir. Aynı zamanda sipariş takip programında yapılan her işlem, oluşturulan her bilgi anlık olarak internet sunucularına kaydedilir. Bu sayede de elektrik kesintisi, cihazların kullanılamaz hale gelmesi gibi durumlarda veri kaybı ihtimali en aza indirilir. Online ücretsiz sipariş takip programı edinerek siparişlerinizi internet üzerinden kolayca yönetebilirsiniz.

Logo İşbaşı’nın e-Fatura çözümlerini biliyor musunuz? Siz de oturduğunuz yerden 15 dakikada e-Faturaya geçin anında e-Fatura kesin.

Sipariş Takip Uygulaması

Sipariş takip programları sadece bilgisayarlar üzerinden işlev göstermez. Günümüzde geliştirilen güçlü sipariş takip programları platformlar arası esneklik özellikleri sayesinde herhangi bir cihazdan kullanılabilir. İşletmenizin siparişlerini mobil bir cihaz üzerinden yönetmek için sipariş takip uygulaması seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde sipariş takip sistemine akıllı cep telefonu ya da tablet bilgisayar ile erişebilirsiniz. Platformlar ve cihazlar arası esnekliği bulunan bir sipariş yönetim sistemi her ölçekten işletme için oldukça avantajlıdır. İşletmenizin siparişlerini her yerden, zamandan ve mekândan bağımsız yönetebilmek için online bir sipariş yönetimi programı edinebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

Satış Takip Programı Nedir? Ne İşe Yarar?

Stok Takip Programı Nedir?

Satış Teklifi Nasıl Hazırlanır?

14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez