Ücretsiz Ön Muhasebe Programlarını Kullanmamanız İçin 5 Sebep

2024-06-13T15:59:59

Ön muhasebe işletmelerin finansal verilerini kaydetmek,hesaplamak,analiz etmek için  kullandıkları hayati bir araçtır. Günümüzde artık ön muhasebeyi excel veya defterde değil,verilerimizin güvenliği için  dijitalleşme yolunda basit ve düzenli olarak online yapıyoruz. İşletmenizi dijital dönüşüme hazırlamak istiyorsunuz ve ön muhasebenizi online tutmak için program arayışına giriyorsunuz. İşletmenizin maaliyetini azaltmak için de önceliğiniz tabi ki ücretsiz programlar oluyor. Kullanacağınız programa karar verdikten sonra ücretsiz deneyebilirsiniz evet ancak gerçekten bir muhasebe programları ücretsiz olabilir mi? Ücretsiz olarak size sunulan bu programları neden kullanmamalısınız konusunda cevaplarınız yazımızda.

Neden Ücretsiz Ön Muhasebe Programları Kullanmamalısınız?

Teknolojik Sorunları

Size ücretsiz olarak sunulan ön muhasebe programları çoğunluklu çoklu olmayan organizasyonlar ve amatör kişilerce yazılmış programlardır.Düşük bütçe kullanarak yapıldığı için yetersiz olduğu alanların çokluğu sürekli olarak gelişmeye ve güncellemeye ihtiyaç duyar.Teknolojik değişiklikler ,programın uyumlanma süreciyle alakalı iyileştirmelere yol açar. Program gelecek için geliştirilemeyebilir. Siz de eğer böyle bir yazılım tercih ederseniz hem innovasyonda geri kalırsınız hem de finansal bilgilerinizi kaynaklarınızı yönlendirmede yanlış kullanabilirsiniz. Bu  durum da işletmeniz zarar görür.

Teknik Destek Sorunları

Ücretsiz olarak sunulan ön muhasebe programları genelde sınırlı seviyede veya hiç destek hizmeti sunmayabilirler. İşletmenize uygun ,karşılığında uygun fiyatlar ödediğiniz çön muhasebe programları sizlere sınırsız destek hizmeti ,eğitim ,canlı destek gibi yardımcı olabilecek kaynaklardan faydalanmanızı sağlarken düşük bütçeli bu amatör programlar bunları en ucuz ve verimsiz seviyede sunarlar. Bu durumda yine işletmeniz herhangi bir sorunla karşılaştığında sorularınız cevapsız kalabilir. İşleriniz aksayabilir ve Zarar görebilirsiniz.

Siz de iş yönetiminizi en iyi şekilde yönetmek için ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nın alanında uzman danışanların ücretsiz desteği ile e-Faturaya geçiş yapmak çok kolay! Şimdi e-faturaya geçip faturalarınızı hızlı ve kolayca anında gönderebilirsiniz. Üstelik aylık 175 kontöre kadar kullanım da hediye!

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Güvenlik Sorunları

Ücretsiz sunulan ön muhasebe programları sermaye kaynaklarının yetersizliğinden dolayı sizlere aşırı güvenlik önlemleri alınmış yazılım güvencesi sunmazlar.İşletmeniz ile alakalı finansal verileriniz,müşteri bilgileriniz gibi bilgilerinize kolayca erişebildikleri gibi bunların güvenliğinden emin olamazsınız. Verileriniz paylaşılabilir. Yetkisi olmayan kişilerce verilerinizin dağıtılması riskini ,işlermenizin varlığını sürdürmesi açısından almamanız doğru olacaktır.

Kullanıcı ve Kullanım Sorunları

Ücretsiz sunulan ön muhasebe programları belirli işletme büyüklüğünü ve hacmini aşan işletmelere kullanıcı sınırlaması koyabilir.Örneğin küçük ölçekli bir işletme için erişim izni 3 kişi yetebilirken,büyük işletme için karmaşık veriler artacağından 3 kişi yeterli gelmeyecektir ve program daha fazla erişime müsade etmeyecektir.Aynı şekilde programın kullanım sınırlaması da olabilir. Program günde 5 fatura kesmeye izin verebilir ve sizin daha fazlasına ihtiyacınız olabilir.

Limitli Özellikler Sorunları

Ücretsiz ön muhasebe programları diğer sofistike programlara göre özellkileri ve kullanım fonksiyonları limitli ve yetersizdir. Gelişmiş özelliklerin yetersizliği ihtiyaçlarınızın karşılanmamasına sebep olacaktır.Karmaşık raporlama,bütçe yönetimi araçları,görsel raporlar,entegrasyonlar, destek gibi özelliklerin yokluğu işletmeniz açısından kayıp ile sonuçlanabilir.

Logo İşbaşı e-fatura programı ile hızlı ve kolayca e-faturaya geçebilir, internet erişiminin olduğu her yerden ister laptoptan ister cep telefonundan e fatura ve e-arşiv fatura gönderebilirsiniz.

Logo İşbaşındaysanız yukarıdaki sorunların hiçbirini yaşamazsınız,işletmenize en uygun paketi seçtikten sonra en uygun maaliyet ile satın alırsınız. Gerisini İşbaşı halleder. Ücretsiz desteğinizden, dakikalar sonra saniyeler içerisinde faturanızı kesersiniz. Verileriniz bizimle özenerek saklağımız programımızda en üst güvenlik duvarlarında saklanır. Ve paketiniz en güncel ve gelişmiş özelliklerle sizlere tanımlanır.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

Ön Muhasebe Nedir, Nasıl Yapılır?

Ön Muhasebe ve Genel Muhasebe Arasındaki Farklar Nelerdir?

Ön Muhasebede Dikkat Edilmesi Gerekenler

14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez