Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

2024-03-08T14:23:33

Morhipo ve Çiçek sepeti entegrasyonları, internetten satış yapan e-Ticaret sitelerine yapılan yazılım ekleme ve güncellemeleriyle gerçekleştirilir. Entegrasyon işlemi sonrası, e-Ticaret sitesi üzerindeki tek bir panelden pazar yerlerinin yönetimi sağlanabilir ve siparişler yönetilebilir. Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret entegrasyonları, web sitesi üzerinde sitenin bir parçasıymış gibi çalışır. Morhipo ve Çiçeksepeti entegrasyonlarının yapılması sırasında önemli yazılım ayarları yapılması gerektiğinden, bir yazılım uzmanı tarafından gerçekleştirilmesi tavsiye edilir.

Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret Entegrasyonları Ne İşe Yarar?

Morhipo ve Çiçeksepeti, yalnızca satın alma değil aynı zamanda satış yapma hizmeti de verir. Yüksek üye sayıları sayesinde en önemli pazar yerleri arasında yer alan Morhipo ve Çiçeksepeti, çok sayıda satıcının çok farklı çeşitlerde ürünler satabilmesine olanak sağlar. İnternet üzerinden satış yapmakta olanlar, genellikle tek bir site üzerinden değil çok farklı pazar yerleri üzerinden satışlarını gerçekleştirir. Durum böyle olunca her pazar yeri için ürünlerin ayrı ayrı girilmesi ve siparişlerin ayrı ayrı takip edilmesi ciddi bir iş yükünü beraberinde getirir.

Morhipo ve Çiçeksepeti entegrasyon işlemleri sonrası, e-Ticaret sistemi üzerinden tüm pazar yerlerindeki ürünler yönetilebiliyor ve siparişler takip edilebilir. Böylece büyük bir zaman ve iş yükü tasarrufu sağlanmış olur. Entegrasyon işleminden sonra, e-Ticaret sitesi üzerindeki tek bir panelden pazar yerlerinin yönetimi yapılabilir.

On binlerce işletme sahibinin tercih ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nda göndereceğiniz e fatura ve e arşiv faturalar için aylık 150/ yıllık 2100 kontöre kadar kullanım HEDİYE! Üstelik ücretsiz e-faturaya geçiş danışmanlığı ile yerinizden kalkmadan, 15 dakikadan daha az bir zamanda hızlı ve kolayca e-faturaya geçebilirsiniz. Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği Logo İşbaşı’nı 14 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret Entegrasyonlarının Özellikleri

Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret entegrasyonları pek çok avantajlı özelliğiyle satıcılara büyük katkılar sağlar. e-Ticaret sistemine giriş yapıldığı zaman, tüm pazar yerlerindeki ürün ve siparişler tek bir panel üzerinden yönetilebilir. Ürün ekleme, silme, sipariş alma, fatura takibi, sipariş takip etme, gelir gider takibi gibi pek çok özelliği beraberinde getiren Morhipo ve Çiçeksepeti e Ticaret entegrasyon programları, ürün yönetimini kolaylaştırma konusundaki en önemli faktörlerden birisidir.

Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret Entegrasyonlarının Avantajları Nelerdir?

Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret entegrasyonları, internet üzerinden satış yapanlar için oldukça önemli avantajları beraberinde getirir. Günümüzde internet üzerinden yapılan satışların yüzde 70’inden fazlası pazar yerleri üzerinden gerçekleşir. Pazar yerleri, çok fazla üye sayısına sahip ve çok fazla kullanılan online satın alma siteleridir.

Morhipo ve Çiçeksepeti, yüksek üye sayılarının yanı sıra her geçen gün artmakta olan müşteri potansiyelleriyle de en önemli satış yerleri arasında yer alır. Bir pazar yeri üzerinde satış yapmak, bir ürünün satılma ihtimalini ciddi bir oranda arttırır. Satışların yüksek oranda artmasına olanak sağlayan pazar yerleriyle birlikte, internet üzerinden satış yapanlar da ürünlerini çok daha fazla müşteriye gösterme ve çok daha fazla satış yapma imkanına sahip olur. Bu yüzden Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret entegrasyonlarının çok ciddi avantajları olduğunu söylemek mümkündür.

Müşteri sayısının artması ve ürünlerin daha hızlı ve daha çok satılmasının yanı sıra, Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret entegrasyonlarının başka avantajları da bulunur. Entegrasyon işlemini yapmamış satıcılar, her pazar yerine ayrı ayrı giriş yapmak, her ürünü ayrı ayrı eklemek ve her siparişi ayrı ayrı takip etmek zorundadır. Oysa ki Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret entegrasyonuyla birlikte bu büyük problem ortadan kalkar. Tek bir panel üzerinden tüm ürün girişleri ve siparişler takip edilebilir ve yönetilebilir. Bu da hem iş yükü hem de zaman açısından büyük kazanç sağlar. Yapılan satışların listelenmesi, farklı pazar yerleriyle kıyaslanması, faturalandırılması ve arşivlenmesi gibi konularda da ciddi avantajlar sunan Morhipo ve Çiçeksepeti e-Ticaret entegrasyonu işlemi, internet üzerinden satış yapan herkesin mutlaka yapması gereken bir işlem olabilir.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez