İdeasoft, Ticimax, Woocommerce, Opencart e-Ticaret Entegrasyonu Nedir? En Kolay Nasıl Yapılır?

2024-03-13T13:09:34

İdeasoft, Ticimax, Woocommerce ve Opencart, günümüzde en çok kullanılan
e-Ticaret altyapıları arasında yer alır. İnternet üzerinden yapılan alışveriş
işlemlerinde kullanılan web sitelerin çok büyük bir bölümü, bu e-Ticaret
altyapılarını kullanır. İnternet üzerinden satış yapmak isteyenlerin, bu
e-Ticaret altyapılarını kendi web sitelerine entegre etmeleri büyük avantajları
ve kolaylıkları beraberinde getirir. Bu e-Ticaret entegrasyonlarıyla beraber
sepete ekleme ve çıkartma, kolaylıkla yeni ürün girme, fiyat değiştirme,
siparişleri görme ve yönetme gibi pek çok özelliğe sahip olunabiliyor.

Her e-Ticaret altyapısının entegrasyonu farklı bir şekilde yapılır. Çünkü
sistemleri birbirlerinden farklıdır. Ancak temel olarak aynı hizmeti verirler.
Her e-Ticaret altyapısının entegrasyonu farklı bir şekilde yapıldığından,
ilgili altyapı alanında uzman bir yazılımcıdan yararlanmak e-Ticaret
entegrasyonunu yapmanın en kolay yoludur.

 

İdeasoft e-Ticaret Entegrasyonu Ne İşe Yarar?

İdeasoft e-Ticaret entegrasyon programı ile beraber İdeasoft tarafından geliştirilen e-Ticaret yönetim sistemine sahip olunabilir ve bu sistem üzerinden e-Ticaret için gerekli olan her türlü işlem yapılabilir. Web sitesine doğrudan kurulabilen İdeasoft, farklı web site tasarımları da vadediyor. Ücretsiz deneme sürümleriyle ön bilgi edinme imkanı veren İdeasoft, pek çok e-Ticaret sitesi tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor.

Ticimax e-Ticaret Entegrasyonu Ne İşe Yarar?

Ticimax, domain ve hostingin yanı sıra kurulu bir şekilde e-Ticaret altyapısına sahip web siteleri sunan  bir e-Ticaret sistemidir. Kendine özel admin girişi, yönetim paneli ve e-Ticaret ayarlarıyla internet üzerinden yapılan satışlarda en çok tercih edilen e-Ticaret sistemlerinden biri olan Ticimax, ücretsiz deneme sürümleri ile de sınırlı kullanım seçenekleri vadediyor.

Woocommerce e-Ticaret Entegrasyonu Ne İşe Yarar?

Woocommerce, en çok kullanılan web site altyapılarından biri olan WordPress’in açık kaynaklı bir e-Ticaret eklentisidir. Woocommerce kurulumu yapabilmek için öncelikle WordPress altyapısına sahip bir web siteye sahip olmak gerekir. Woocommerce eklentisiyle beraber, internet üzerinden satış yapabilmek için her türlü unsura sahip olunabilir. Pek çok farklı özelliğiyle Woocommerce, en çok kullanılan e-Ticaret altyapıları arasında yer almaktadır.

Opencart e-Ticaret Entegrasyonu Ne İşe Yarar?

Opencart, Woocommerce’den farklı olarak kendi başına hem web site alt yapısı hem de e-Ticaret alt yapısıdır. Opencart, doğrudan ilgili web sitesinin hostingine kurulur ve sitenin doğrudan kendisini oluşturur. Opencart, özellikle e-Ticaret alanında ön plana çıkan bir web site altyapısıdır. Bu sebeple binlerce farklı e-Ticaret sitesi tarafından en çok kullanılan web site altyapıları arasında yer alır. Kendisine ait kontrol paneli sayesinde, e-Ticaret için gerekli olan her türlü ögenin yönetimine olanak sağlayan Opencart, kolay kullanımı ve sürekli güncellenen sürümleriyle de en güvenli ve pratik e-Ticaret altyapılarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Siz de on binlerce işletme sahibinin tercih ettiği muhasebe programı Logo İşbaşı ile göndereceğiniz e fatura ve e arşiv fatura için aylık 175/ yıllık 2100 kontöre kadar kullanım HEDİYE fırsatından yararlanabilirsiniz. Üstelik ücretsiz e-faturaya geçiş danışmanlığı ile yerinizden kalkmadan, 15 dakikadan daha az bir zamanda hızlı ve kolayca e-faturaya geçersiniz. Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği Logo İşbaşı’nı 14 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

e-Ticaret Entegrasyonlarının Avantajı Nedir?

e-Ticaret entegrasyonları, internet üzerinden satış yapmak isteyenler için büyük avantajlar sunar. Sıradan bir web sitesini ürün eklenebilir, sepet oluşturulabilir ve satış yapılabilir hale getirmek oldukça meşakkatli bir iştir. Ciddi bir yazılım bilgisinin yanı sıra büyük bir çaba gerektirir. Bu sebeple, sıfırdan yaptırılan e-Ticaret yazılımları son derece pahalıya mal olur.

Hali hazırdaki e-Ticaret entegrasyonlarını kullanmak ise hem daha hızlı hem daha ucuz hem daha kolay hem de daha güvenlidir. Çünkü bu entegrasyonlar sürekli olarak güncellenir. e-Ticaret entegrasyonları sayesinde, entegrasyon işlemi sonrası anında e-Ticarete başlanabilir. e-Ticaret entegrasyonları her web sitesi için farklı şekilde özelleştirilebilir. Sunduğu büyük avantajlarla e-Ticaret entegrasyonları, internet üzerinde satış yapan web sitelerinin çok büyük bir bölümü tarafından kullanılır.

14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez