Küçük İşletmeler İçin Hızlı Entegrasyon Nasıl Yapılır?

2024-04-15T17:19:06

Pazar Yeri Nedir?

İşletmelerin teknoloji olmadan var olamadığı bir çağdayız. Teknolojinin işletmeler için getirdiği en önemli yenilik ise online satış imkanı. Nam-I değer E-Ticaret. Artık her işletme ticaretini online yani internet üzerinden yapabiliyor. Bu satışların artık sanal ortamda belirli platformlar üzerinden de yapılabildiği biliniyor. Bu online platformlar birden fazla işletmenin aynı anda satış yapabilmesine imkan veriyor.Aslında işletmeler pazarlarını aynı yerde farklı standlarda online olarak açıyorlar. İşte bu platformlara pazaryeri deniyor.

E-Ticaret Entegrasyonu Nedir?

Kullandığınız e-ticaret sitesinin bilgi sistemleriniz ile entegre olması ve veri aktarılabilmesidir. Dilediğiniz pazar yerini seçtiniz.siparişleriniz geliyor ,ürünlerinizi satmaya başladınız.Faturalarınızı nasıl keseceksiniz? Logo İşbaşında tabi ki elektronik ortamda.

Pazar yeriniz ve internet sitenizde gerçekleştirdiğiniz satışlarınızı kullandığınız Logo işbaşı ön muhasebe programına aktarabilirsiniz. E-Fatura’nızı otomatik gönderebilirsiniz. Stok takibini hatasız ve düzgün yönetebilirsiniz. Üstelik hiçbir ücret ödemeden.

Kullanan her on kişiden dokuzunun memnun kaldığı muhasebe programı Logo İşbaşı’nın özet raporları sayesinde yaptığınız tüm işlemlerin günlük özetlerini inceleyerek işinizi daha iyi yönetebilirsiniz. e-Fatura ve e-Arşiv Fatura saniyeler içinde kesip tüm ön muhasebe işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Logo İşbaşı’nı hemen deneyin!

Tahsilat Entegrasyonu Nedir?

Firmalarınıza,bayilerinize,müşterilerinize kendi ödeme sistemlerinizi kullandırma yöntemiyle, ödeme alma işlemine tahsilat denir.Eğer bu işlemi internet üzerinden yapıyorsanız bu işleme online tahsilat denir. Logo İşbaşındaysanız 7/24 ödeme alabilirsiniz. Tahsilatlarınızı POS cihazı gerektirmeden kredi/banka kartı ile tek çekim veya taksitli gibi seçenekler sunarak hızlı sonuçlar alabilir,ücretsiz bir şekilde müşterilerinize güvenli ödeme ortamı sunabilirsiniz.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

İş Yönetimi ve CRM Entegrasyonu Nedir?

İşletmenizin küçük kalmamasını istiyorsanız,işletmeniz için satış pazarlama ve destek gibi süreçlerini profesyonel ve tek elden yönetebilmelisiniz.Ne de olsa günümüz çağında  müşterilerimizi kazanmanın yolu pazarlama ve satış gibi operayonel süreçlerden geçer. Logo İşbaşında bunu da sizin için düşündü ve işletmenizin teklif,satış,pazarlama ve destek süreçlerinizi en aktif yönetebileceğiniz program ile entegre hizmeti veriyor. Size de buradan gelen tekliflerinizi kolayca faturalandırmak kalıyor .

Teknik Servis Ve Banka Entegrasyonu Nedir?

Her işletme de operayonel süreçlerde arızalanan,bakıma ihtiyaç olan,servis hizmeti gerektiren durumlar meydana gelir. Bunun için ayrı ayrı mesai harcayıp ,faturalandırmanızı yapmanıza gerek yok. Logo İşbaşı, bakım ,onarım ve servis hizmeti sonrasındaki faturalandırma  işleminizi,borç-alacak ve ön muhasebe yönetiminizi Logo İşbaşı üzerinden gerçekleştirmeniz için sizlere destek oluyor.

Binlerce işletme sahibinin cari hesap takibi , satış takibi için kullandığı online ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı siz de 14 gün boyunca deneyebilir ve memnun kalırsanız uygun paketlerinnden birini tercih ederek internet erişimi olan her yerden gelir gider takibinizi gerçekleştirebilirsiniz

Küçük Bir İşletmeyim Entegrasyonlarımı Nasıl Yapabilirim?

İşletmeniz için en uygun İşbaşı paketinizi satın aldıktan sonra tek yapmanız gereken uygulamanın entegrasyon sekmesinden tek tuşa basmak ve entegrasyonunuz hazır.Ayrıca danışanlarımızın sizinle iletişime geçmesini beklemek isterseniz gün içerisinde size arayıp yardımcı olacaklardır. Ben beklemeyi sevmem diyorsanız Destek 02626798800 hattımızda günün her saatinde destek almak için arayabilirsiniz. İşletmenizin tüm süreçlerini entegrasyonlarınızı yaparak mükemmelleştirmeniz dileğiyle.

Entegrasyonların İşletmem İçin  Avantajları Nelerdir?

  • İşletmenizin en az maaliyette ihtiyaçlarına cevap verir.
  • Ayrı ayrı uğraştan size kurtarır ve zamanınızı size bırakır.
  • Tüm maaliyetlerinizi tek bir yerde görme fırsatı size sunar.
  • Verileriniz güvenle saklanır.
  • Kaynaklarınızı daha etkili ve hızlı yönetmenizi sağlar.
  • Süreçlerinizi mükemmelleştirmenize yardım eder.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

Pazaryeri Muhasebe Programı Entegrasyonu Nedir?

Pazar Yeri Entegrasyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, N11, PttAVM e-Ticaret Entegrasyonu Nedir? En Kolay Nasıl Yapılır?

14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez