e-Faturaya Geçişte Logo İşbaşı Farkı

2022-09-22T16:23:30

19 Ekim 2019 tarihinde e-Dönüşüm şartlarını ve geçiş sürelerini açıklayan tebliğde yer alan; 1 Ocak 2020 tarihi sonrasında firmalara 5.000 TL’yi aşan faturaların kağıt fatura yerine e-arşiv fatura olarak kesilme zorunluluğu ve 2018 ve takip eden yıllarda yıllık geliri 5 milyon TL’yi geçen firmaların 1 Temmuz 2020 tarihine kadar e-faturaya geçiş zorunluluğu sebebiyle  işletmelerin e-dönüşüm konusunda çözüm arayışları arttı.

Logo Yazılım Genel Müdürü Akın Sertcan; kobilerin internet erişimi olan her yerden hızlı ve kolayca e fatura kullanımına ve online ön muhasebe takibine olanak sağlayan Logo İşbaşı’na olan talebinin önceki aylara göre 3 kat arttığını ve Logo İşbaşı’nı kullanan kobilerin yarıdan fazlasının e-fatura ve ön muhasebe takiplerini mobil cihazlardan yaptıklarını aktardı.

Ocak 2020 sonrasında da kobilerin e-dönüşümünün artarak devam edeceğini aktaran Akın Sertcan, ‘Logo Yazılım olarak 35 senedir kobilere işlerini daha iyi yönetebilmeleri için teknolojiyi yakından takip ederek kaliteli çözümler sunduklarını ve e-dönüşümde de bu tecrübe ve güvence ile sunulan çözümlerin yine en çok tercih edilen çözümlerin başında geleceğini açıkladı.

Neden Logo İşbaşı?

5000 TL üzeri faturaların e arşiv fatura olacak olması nedeniyle tebliğden etkilenecek mükellefler güvenilir, kullanımı kolay, ekonomik ve e-faturaya geçişte müşteriye danışmanlık sunacak çözümler aramaktadır. Peki Logo İşbaşı’nın avantajları nelerdir? Mükelleflerin mali müşavirlerinden bu soruya gelen yanıtları sizler  için derledik;

  • Logo Yazılım güvencesiyle oluşturulmuş bir ürün olması
  • Web Tabanlı olması nedeniyle internet erişimi olan her yerden kullanımı
  • İnternet sitesinin yanında mobil uygulama kullanımının da olması
  • Kullanımının çok kolay olması
  • E-faturaya geçişte uzman bir ekibin tüm süreçte yönlendirme sağlaması
  • Sadece e-fatura paketinin satın alınabilmesi avantajı

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Logo İşbaşı Hakkında

Logo Yazılım tarafından geliştirilen online ön muhasebe programı Logo İşbaşı, işletme sahiplerine işletmelerini yönetmelerinde hız, kolaylık ve maliyet avantajı sağlıyor. Serbest çalışanlar, küçük girişimciler, teknik destek danışmanları, yetkili servisler, avukatlar, emlak danışmanları, eczacılar, ajanslar… Hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursanız olun, bulut tabanlı Logo İşbaşı ürününden yararlanabilirsiniz.

Online Ön Muhasebe ve E-Fatura Kullanımı

Sesli komutla fatura kesen ilk ve tek ön muhasebe programı olan Logo İşbaşı ile işletmeler; Fatura Takibi, Sipariş Takibi, Gelir-Gider Takibi, Stok Takibi, Çek Girişi, Cari Hesap Takibi, Kasa-Banka Takibi, e-Fatura ve e-Arşiv Fatura çözümlerini internet erişimi olan her yerden -bilgisayar, tablet ya da akıllı cep telefonu- kullanabiliyorlar.

Logo İşbaşı; İster Webde İster Cepte Online Ön Muhasebe

www.isbasi.com internet sitesi üzerinden kolayca üye olunan Logo İşbaşı, 14 gün boyunca ücretsiz denenebilir. Kullanımı kolay ve herhangi bir eğitim gerektirmeyen Logo İşbaşı’nın mobil uygulama kullanımı için de Google Play ve AppStore mağazalarından Logo İşbaşı uygulamasının indirilmesi yeterlidir.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

e-Fatura Keserken Dikkat Edilmesi Gerekenler
e-Fatura ve e-Arşiv Fatura Nasıl Kesilir?
E-Fatura Nedir, Avantajları Nelerdir?
14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez