e-Fatura Hizmet Maaliyetleri Nelerdir? e-Kontör Nedir ? Ne İşe Yarar?

2024-05-23T09:54:30

E-fatura kesmek dijital çağla beraber elzem hale geldi. Elektronik faturalarınızı keserken finansal verilerinizin güvenliği için almanız gereken bir takım önlemler vardır. Bu önlemleri ve maaliyetleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

E-Fatura Kesmek İçin Gerekenler

E-Faturanızı kolay ve hızlı yoldan kesmek istiyorsunuz.Ancak bu dijital dönüşümünüzden daha etkin yararlanmak için küçük temel ihtiyaçlarınız olacak.İhtiyaçlarınızdan biri, e-imzadır.Elektronik imzanız faturalarınızı yasal hale getirir ve işlemlerinizi daha güvenilir yapar.E-imza fiyatı değişkenlik gösterir ancak bu işletmenizin güvenliğini sağlamak için önemsemeniz gereken bir maaliyettir.

Bir diğer ihtiyacınız ise mali mühürdür. Mühürünüz, e-faturalarınız için kimlik doğrulamasını ve veri bütünlüğünüzü sağlar.Bu maaliyetler işletmeniz için önemli yatırımlarıdır. Bu gibi maaliyetlerin bütçe planlamanızda dikkat edilmesi  ve göz önünde bulundurulması işletmenizin gelecekteki varlığını koruma altına alır.

E-Kontör Nedir?

E-Kontör, e-Fatura kesmek için  ödeme birimi olarak kullanılan sanal bir kredidir. E-Fatura kesebilmek için belirli bir miktar kontör alıp ,işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

E-Kontörler, belirli bir süre için geçerli olabilecekleri gibi bu süre zarfında kullanılmayan kontörler sonra erebilir. Ne kadar e-fatura kestiğinize bağlı olarak işletmenize uygun paketi seçmek maaliyetiniz açısından faydalı olacaktır.

E-Kontör Ücretleri Nelerdir?

E-Kontör ücretleri,işletmelerin farklı ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösterir. E-kontör paketlerinde  satın aldığınız kontör arttıkça işletmenize olan maaliyeti azalacaktır. Sıkça e-FATURA kesen işletmeler için bu iyi bir maaliyet avantajıdır.İşletmenizin bütçesine göre ve e-fatura kesim sıklığınızı düşünün ve sizin için en uygun paketi aldığınızdan emin olun.

Siz de iş yönetiminizi en iyi şekilde yönetmek için ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nın alanında uzman danışanların ücretsiz desteği ile e-Faturaya geçiş yapmak çok kolay! Şimdi e-faturaya geçip faturalarınızı hızlı ve kolayca anında gönderebilirsiniz. Üstelik aylık 175 kontöre kadar kullanım da hediye!

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Logo İşbaşı E-Kontör Fiyatları Nelerdir?

Logo İşbaşı kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor, “E-Dönüşüm” ve“E-Dönüşüm ve Ön Muhasebe” paketlerinde aylık 175/Yıllık 2100 kontör hediye ediyor. Eğer daha fazla kontöre ihtiyacım var diyorsanız da sizi, hediye paketi kullanımından ,avantajlı fiyatlarla Logo İşbaşı e-kontör paketi kullanımına geçiriyor. Daha fazla avantaj sahibi olmak için Destek hattımızı arayın fırsatları kaçırmayın.

Logo İşbaşı E-Fatura Geçiş Ücreti Nedir?

İş Başı işletmenizin büyüklüğüne ve ihtiyaçlarına göre E-Fatura Geçiş paketleri tasarlamıştır.

Paket aboneliğinize göre ücret değişir. Değişmeyen tek şey siz değerli müşterilerimize  ücretsiz entegrasyon hizmeti,süresiz teknik ve danışmanlık hizmeti verdiğimizdir.

 Örn; Logo İşbaşı E-Dönüşüm ve Ön Muhasebe  paketini Yıllık 3900 TL’ye sahip olabilirsiniz. Üstelik yıllık 2100 kontör  ve 1 yıllık e-imza hediyesiyle.

Ben sadece e-fatura işlemlerimi hızlıca ve basit yoldan yapmak istiyorum. İşletmemi dijitalleştirmek istiyorum” diyorsanız da “E-Dönüşüm” paketimize yıllık 2500 tl’ye sahip olabilir faturalarınızı kağıt evraklardan kurtularak anında kesebilirsiniz.

Logo İşbaşının değerli müşterilerine sunduğu bu paketler,işletmenizin yalnızca sorunsuz ve sağla bir dijital sürec geçmesini sağlamayacak aynı zamanda Logo İşbaşıyla verileriniz güvenli bir şekilde korunurken,maaliyetinizi en aza indirmenize yardımcı olacak. Bu süreci  işletmelerin yapısal ve finansal bütünlüğünü koruması açısından en sağlıklı ve verimli yaşaması gerekir. Hali hazırda kullanıcılarımız bilir. Logo İşbaşı ailesine sizleri de bekliyoruz.

Binlerce işletme sahibinin cari hesap takibi , satış takibi için kullandığı online ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı siz de 14 gün boyunca deneyebilir ve memnun kalırsanız uygun paketlerinnden birini tercih ederek internet erişimi olan her yerden gelir gider takibinizi gerçekleştirebilirsiniz

Mali Mühür Ücretleri Nelerdir?

2024 yılında e-fatura sistemi için zorunlu hale getirilen mali mühürün fiyatları tüzel kişiler için ve gerçek kişiler için farklıdır. Tüzel kişiler için mali mühür kullanmak zorunludur.Mali Mühür e-faturanızın yasal olmasını ve güvenli olmasını sağlar.

Tüzel kişiler için,3 yıllık mali mühür sertifikası ve kart okuyucu paketi 996 TL dir. Gerçek kişiler için ise 696 TL olarak belirlenmiştir.

 E-İmza Ücretleri Nelerdir?

E-imza elektronik belgeleriniz için kullandığınız dijital imzanızdır.2024 yılında e-imza ücretleri ve süreleri kişisel ve kurumsal kullanıcıların gereksinimlerine göre değişkenlik gösterir.Logo İşbaşında e-imza süreçleriniz hızlı ve kolay gerçekleşir.Ayrıca e-dönüşüm +ön muhasebe paketimizi alırsanız sizlere 1 yıllık e-imza hediye ediyoruz.Daha fazlası için danışan hattımızı 02626798800 arayabilirsiniz.İşletmenizin güvenliği için bütçe dostu seçeneğiyle e-faturalarınızı anında imzalayın.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

e-Faturaya Geçişte Logo İşbaşı Farkı

e-Fatura Keserken Dikkat Edilmesi Gerekenler

E-Fatura Nedir, Avantajları Nelerdir?

14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez