Üniversiteli Genç Girişimcilere Logo İşbaşı Ücretsiz!

2023-10-05T11:29:05

Size Özel Logo İşbaşı Paketi Ücretsiz!

45.000’den fazla işletme sahibinin kullandığı ve kullanan 10 kişiden 9’unun önerdiği Ön Muhasebe Programı Logo İşbaşı 12 ay boyunca üniversiteli genç girişimcilere ücretsiz!

Logo İşbaşı Nedir?

KOBİ’lerin internet erişimi olan her yerden hızlı ve kolay fatura kesmelerine, ister e-fatura ister yazdırarak müşterileriyle paylaşmalarına olanak sağlayan, gelir-gider takibi, cari takibi, stok takibi ve daha birçok özellik barındıran, Logo Yazılım tarafından geliştirilen web tabanlı bir ön muhasebe ve e-fatura programıdır.

Kampanyadan Nasıl Yararlanırım?

Üniversiteli genç girişimcilere özel kampanyadan yararlanmak için öncelikle buraya tıklayıp başarılı bir şekilde üyeliği tamamladıktan sonra ihtiyacınıza uygun paketi seçip “Aboneliği Başlat” butonuna tıklayarak yönlendirileceğiniz ekranda bulunan indirim kodu alanına sizinle paylaşılan kodu yazmanız yeterlidir. İlgili kodu satis@isbasi.com adresinden talep edebilirsiniz.

Kampanyaya Katılım Koşulları:

• Kampanya kapsamında genç girişimci üniversite öğrencileri Logo İşbaşı’nın yıllık ön muhasebe paketini ücretsiz kullanabilirler.

• Kampanyadan faydalanmak isteyen girişimcilerin eğitimini devam ettirdikleri üniversitelerin kuluçka merkezlerinde girişiminin bulunması gerekmektedir.

• Kampanya 23 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

• Bu kampanyada başka kampanyalar ile birleştirilemez.

• Logo İşbaşı’nın kampanyada değişiklik yapma hakkı saklıdır.

• Kampanyadan yararlanmak için buraya tıklayıp başarılı bir şekilde üyeliği tamamladıktan sonra ihtiyacınıza uygun paketi seçip “Aboneliği Başlat” butonuna tıklayarak yönlendirileceğiniz ekranda bulunan indirim kodu alanına sizinle paylaşılan kodu yazmanız yeterlidir. Kampanyadan yararlanmak için satis@isbasi.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Logo İşbaşı hakkında; İnternet erişimi olan her yerden kullanılabilen Logo Yazılım’ın KOBİ’ler için geliştirdiği ön muhasebe ve e-fatura programı olan Logo İşbaşı işletmelere hız, kolaylık ve verimlilik sağlıyor. 14 gün ücretsiz bir şekilde ister www.isbasi.com adresinden isterseniz de mobil uygulamalarımız aracılığıyla Logo İşbaşı’nı deneyebilirsiniz

14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez