Maaş Hesaplama Uygulamamız Yayında. Netten Brüte, Brütten Nete Maaş Hesapla!

2022-07-06T13:44:00

Logo İşbaşı ekibi tarafından geliştirilen ve arkasında güçlü Logo altyapısı kullanılan  mobil uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Maaş Hesaplama Uygulaması, adından da anlaşılacağı üzere temelde maaş hesaplama işlevine sahip. Logo Yazılım’ın Yeni Bordro Uygulaması ile entegre çalışan “Mobil Maaş Hesaplama Uygulaması” ile ister Android ister İOS platformlarından maaşlarınızı her an online olarak kontrol edebilirsiniz. Maaşla ilgili tüm detaylara erişim şansı veren bu uygulama Apple Watch’la uyumlu çalışıyor.

Maaşıyla ilgili güncel ve detaylı bilgileri online almak isteyenler için artık harika bir uygulama çözümü var! Logo Yazılım tarafından geliştirilen ve Yeni Bordro Uygulaması ile entegre çalışan Mobil Maaş Hesaplama uygulaması ile ihtiyaç duyduğunuz bilgilere birkaç tıklamayla kolayca erişebileceksiniz.

Bilindiği gibi, maaş hesaplamaları detaylı parametre kullanımına ihtiyaç duyuyor. Yasal parametrelerin sık sık değişmesi sebebiyle maaşınız her defasında bu parametrelerden etkileniyor. Logo’nun Maaş Hesaplama Uygulaması, tamamen çevrimiçi çalıştığı için, cihazlarınıza yükledikten sonra parametre değişikliklerinden kaynaklı güncellemelerden etkilenmeyecek, cihazlarınızdaki ürünü sık sık güncelleme ihtiyacı da duymayacaksınız.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de internet erişimi olan her yerden ön muhasebenizi takip edin!

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Parametre Değişimlerinden Etkilenmez

Apple’ın akıllı saati Apple Watch üzerinden maaş hesaplayabilen ilk uygulama özelliğine sahip olan Maaş Hesaplama Uygulaması, Android ve iOS cihazlarda kullanılabiliyor. Aşağıdaki bağlantılardan uygulamaya doğrudan erişebilirsiniz.

On binlerce işletme sahibinin tercih ettiği ön muhasebe programı Logo İşbaşı’nda göndereceğiniz e fatura ve e arşiv faturalar için aylık 150/ yıllık 1800 kontöre kadar HEDİYE! Üstelik ücretsiz e-faturaya geçiş danışmanlığı ile yerinizden kalkmadan, 30 dakikadan daha az bir zamanda hızlı ve kolayca e-faturaya geçebilirsiniz. Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği Logo İşbaşı’nı 14 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

Bu Uygulamayı Kimler Kullanmalı?

·      Çalışırken brüt maaş alıp, o ay ve /veya sonraki aylarda kaç TL net maaş eline geçeceğini merak edenler

·      Net maaş alıp, brüt maaşını merak edenler

·      İş başvurusunda kaç TL brüt maaş istemesi gerektiğini merak edenler

·      Çalışanına kaç TL net maaş öderse, kaç TL brüt ödemiş olacağını merak edenler

·      AGİ (Asgari Geçim İndirimi) rakamlarını merak edenler

·      Maaş hesaplarken kesinti ve maliyetlerin ne olacağını merak edenler

·      Bordro hesaplarken yaptıkları hesaplamanın doğruluğunu kontrol etmek isteyenler

Maaş Hesaplama Uygulamasının Özellikleri

Maaş Hesaplama Uygulaması’nın arayüz tasarımı oldukça kolay bir kullanım sunuyor. Bu uygulama ile maaşınızı netten brüte ve brütten nete hesaplayabilirsiniz. Ayrıca maaşınız üzerindeki kesinti ve maliyetler ile vergi hesaplamaları da uygulamanın sunduğu özellikler arasında yer alıyor. AGI (Asgari Geçim İndirimi) hesaplama da Maaş Hesaplama Uygulaması’nda sunuluyor.

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) ile entegre çalışmadığı için, Maaş Hesaplama Uygulaması’nın veriler, resmi olarak geçerlilik arzetmiyor. Her şirketin kendine özel teşvik (indirim) ve ek ödemeleri olabileceğinden, gerçek bordro verilerinizle farklılıkların olması mümkün. Bu sebeple, uygulamadaki hesaplamalarla kendi maaşlarınız arasında farklılıklar olduğunu gördüğünüz taktirde, detayları araştırmak üzere öncelikle çalıştığınız şirketin Muhasebe veya İnsan Kaynakları Departmanı’ndaki yetkililere danışmanız gerekiyor.

Kullanan 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği e fatura programı olan Logo İşbaşı’nı deneyin, binlerce işletme sahibi gibi siz de Ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığımız ile e-faturaya geçin ve internet erişimi olan her yerden e-fatura kesin.

14 Gün Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın.

Bu yazımızı okuyanların ilgisini çeken diğer yazılarımızı siz de incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz;

Maaş Bordrosu Nedir ve Nasıl Hesaplanır?
e-Bordro Nedir? Kimler E-Bordro Alabilir?
Sigorta Primi Nedir? Nasıl Hesaplanır?
14 gün ücretsiz deneyin
Logo İşbaşı kullanan on binlerce firma arasına katılın.
Kredi Kartı Gerekmez